Po vánočním obžerství má člověk chuť na něco odlehčenějšího. Proto vám v dalším receptu přinášíme tip na svěží jogurtovo-tvarohovou pomazánku s ředkvičkami, kterou budete mít hotovou dříve, než se řekne ředkev!
Sdílej článek
Budete potřebovat:
- 1 balení bílého Jihočeského tvarohu a jogurtu
- 1 balení Jihočeského žervé
- hrst cherry rajčátek
- svazek ředkviček
- snítka pažitky
- sůl
- pepř
Postup:
Tvaroh a jogurt smícháme s žervé. Rajčátka a ředkvičky nakrájíme na malé kostičky, pažitku nakrájíme nadrobno a smícháme s žervé a balením tvarohu a jogurtu. Lehce osolíme a opepříme a vše ještě jednou řádně promícháme. Pomazánku na chlebu dozdobíme ředkvičkou nakrájenou na plátky a trochou pažitky.
Dobrou chuť!
_tip_
Partner vánočního speciálu:
Další recepty s výrobky od Madety najdete zde