Kdo by neměl rád grilování? Rozpálený gril, vůně masa a zeleniny a k tomu sklenka dobrého pití, už cítíte tu správnou atmosféru? Využijte večery pozdního léta a připravte si na grilu jednoduchou a dobrou večeři během pár minut. Tak nažhavte gril a inspirujte se našimi třemi recepty. Tady je druhý z nich.
Sdílej článek
Co budete potřebovat:
- Filety z lososa
- Černý sezam
- Olivový olej
- Sůl a pepř
- Kari
- Citron
Postup:
- Filety si omyjte a potřete olivovým olejem.
- Osolte a opepřete, přidejte trošku kari a rovnoměrně posypte černým sezamem.
- Zabalte do alobalu a položte na rozpálený gril.
- Grilujte 5 minut z každé strany, poté rybu sundejte a zkontrolujte, zda je hotová (losos by se měl rozpadat). V případě potřeby ještě nechte dodělat.
- Nakonec pokapejte citronem. Výborný je s bramborovou kaší, pečenými brambory, teplou zeleninou nebo zeleninovým salátem.
Dobrou chuť!