Sezóna medvědího česneku je už v plném proudu, a komu se podařilo ulovit nějaký ten voňavý lístek, určitě už má v zásobě domácí pesto nebo bylinkové máslo. Zkuste touto divokou bylinou doplnit i výborné bezmasé jídlo, které vás určitě překvapí svou výraznou chutí.
Sdílej článek
Budete potřebovat:
- 500 g těstovin
- nakládaná sušená rajčata
- medvědí česnek
- sůl
- pepř
- uzené tofu
- 1 střední cibuli
- olivový olej
Postup:
Do vroucí osolené vody dejte uvařit těstoviny. Zatím v druhém hrnci na oleji jemně smažte nakrájenou cibuli. Až bude měkká, přidejte nakrájený omytý medvědí česnek a nechejte už jen chvíli provařit.
Nakrájejte nakládaná sušená rajčata a přidejte je ke směsi spolu s nadrobeným tofu.
_tip_