Dýně Hokkaidó je oproti ostatním druhům trochu jiná, ale to jí vůbec neubírá na chuti ani využitelnosti. Dají se z ní vařit polévky, výborná je i jako příloha k masu. Tentokrát však z Hokkaidó umícháme úžasně chutnou pomazánku.
Sdílej článek
Budete potřebovat:
- menší dýni Hokkaidó
- středně velkou cibuli
- sůl
- pomazánkové máslo
- sterilovanou kapii
Postup:
Dýni umyjeme a nakrájíme na kostičky (není potřeba ji škrábat). Dáme do osolené vody a chvíli povaříme.
Když je dýně měkká, necháme ji zchladnout, přesuneme do misky, přidáme pomazánkové máslo, nadrobno nakrájenou cibuli a sterilovanou kapii. Vše dobře promícháme a podáváme s pečivem.
Lahodná, rychlá a zdravá pomazánka je na světě a zaručuji, že bude chutnat i vašim ratolestem.
_tip_