Minimum práce, dostatek bílkovin i vlákniny, a navíc skvělá chuť. Taková je kaše z ovesných vloček a šmakouna. Šmakoun, výrobek z vaječných bílků, je velice snadný na použití. Můžete ho využít ve sladkých i slaných pokrmech. Do naší kaše použijeme ochucený švestkou a skořicí.
Sdílej článek
Budete potřebovat:
- 100 g ovesných vloček
- 50 g (půl balení) šmakouna – švestka/skořice
- 1 dcl mléka
- 2 lžíce kakaa
- 1 lžička skořice
- 1 banán
- 2 lžíce medu
- ovoce nebo jogurt na dochucení
Postup:
Rozmixujeme vločky se šmakounem a banánem, přidáme mléko, kakao, skořici a med a ještě promixujeme.
Vložíme do misek a necháme přes noc v lednici. Před konzumací přidáme jogurt nebo ovoce na dochucení.
_tip_