V dalším dílu pomazánkového speciálu přinášíme netradiční recept na pomazánku se sušenými rajčaty. V kombinaci s žervé a bylinkami chutná svěže a neopakovatelně. Slibujeme, že když pomazánku budete podávat na čerstvé domácí focaccie, myšlenkami se okamžitě přesunete do prosluněné Itálie a rozhodně jí zaujmete i silvestrovské hosty.
Sdílej článek
Budete potřebovat:
- 2 balení Jihočeského žervé
- lžíce bílého Jihočeského tvarohu & jogurtu
- 90g sušených rajčat
- snítka čerstvé bazalky
- snítka rozmarýnu
- sůl
- čerstvě mletý pepř
Postup:
Sušená rajčata nakrájíme na menší kousky a bazaslku s rozmarýnem nasekáme nadrobno. Následně přidáme žervé a lžíci tvarohu a jogurtu. Dochutíme čerstvě namletým pepřem a solí a vše řádně promícháme. Podáváme s focacciou, dozdobit můžeme stejnými ingrediencemi, jako jsme použili na pomazánku.
Dobrou chuť!
_tip_
Partner vánočního speciálu:
Další recepty s výrobky od Madety najdete ZDE