Silvestrovské pohoštění v jednoduchém, přesto skvělém stylu
Sdílej článek
Čekáte návštěvu? Není třeba pouštět se do složitých příprav. Stačí jen pár ingrediencí a skvělé pohoštění je na světě.
Co budete potřebovat:
- Sýrařův výběr Tylžský sýr
- Sýrařův výběr Moravský bochník
- Madeland uzený
- Primator plátkový sýr
- Romadur Klášterní
- Kamadet
- Jihočeská niva
- Blaťácké zlato s vlašskými ořechy
- Blatácké zlato se zeleným pepřem
- hroznové víno, švestky, granátové jablko
- slané semínkové krekry, slané oplatky, pečivo
- čerstvý rozmarýn, tymián
Postup:
- Na střed prkénka poskládáme plátkové sýry. Každý plátek přehneme napůl a naskládáme je přes sebe do tvaru vějíře.
- Romadur nakrájíme na trojúhelníčky, Kamadet a Blaťácká zlata na menší kousky. Nivu rozdrobíme na kousky.
- Mezi sýry rozmístíme hroznové víno, švestky a semínka granátového jablka. Přidáme semínkové krekry, oplatky a čerstvé pečivo.
- Nakonec prkénko dozdobíme snítkami čerstvého rozmarýnu a tymiánu.
Dobrou chuť!
_tip_
Partner speciálu:

